Om mig

Amatörkonstnär, Yogainspiratör och Coach - nyfiken, kreativ och engagerad person med en positiv grundsyn.

Mitt konstnärsskap

Färg och form har alltid tagit en stor plats i mitt liv. När jag målar får jag utlopp för min kreativitet och vägen till ett färdigt verk, skapandeprocessen, ger mig massor av energi. Jag styrs av lusten och glädjen att skapa och hämtar min inspiration både genom resor och besök i olika miljöer, både nära och lite längre bort, och i min hemmiljö i Skåne.

För att utvecklas som konstnär rör jag mig omväxlande mellan abstrakt och figurativt skapande, använder både kraftfulla och milda färgtoner, prövar nya tekniker och material och motiven är oftast varierande.
En viktig del av måleriet är också mötet med andra konstnärer och målarkompisar som jag träffar på utställningar och utbildningar.

YOGA

Yogan kom in i mitt liv på allvar för 6 år sedan och har blivit en del av mitt dagliga liv. Glädjen av att dela med mig av mina erfarenheter inom yogan har gjort att jag förkovrat mig och är numer yogainstruktör eller som jag  kallar mig, yogainspiratör. Under rubriken Yogainspiration kommer jag inom kort lägga upp några effektiva andningsövningar och tips och reflektioner om nyttan och glädjen av att utöva Yoga på ett enkelt sätt.

COACH

Mitt stora intresse för människor, ledarskap och personlig utveckling har resulterat i att jag numer även jobbar som livs och karriärcoach. Mer information hittar du under rubriken Coach.